comunicare

comunicare

marți, 30 noiembrie 2010

BINE ATI VENIT!



  • Consideri ca este timpul sa initiezi o afacere? PRIMUL PAS ESTE INFIINTAREA UNEI FIRME IN CONSTANTA ( SOCIETATI COMERCIALE - SRL). Ne adresam deasemenea si celor care doresc infiintare ASOCIATIE si / sau infiintare FUNDATIE (ONG) - explicatii termeni. Tot aici puteti gasi cadrul legislativ - legislatia infiintare firma - la zi.
  • Indiferent ca iti infiintezi singur firma sau ca doresti sa apelezi la ASISTENTA DE SPECIALITATE pentru infiintare firma credem ca vei gasi raspunsurile la aproape toate intrebarile tale in acest website.
  • Website-ul este destinat IN PRINCIPAL persoanelor fizice sau societatilor comerciale DIN Judetul Constanta sau celor care doresc sa isi lanseze o afacere IN orasul de la malul marii ( sau in oricare alta localitate din Judetul Constanta) precum si celorlalti potentiali clienti si NU IN ULTIMUL RAND tuturor care doresc sa se informeze complet despre infiintare firma sau celor care au nevoie doar de actele premergatoare infiintarii firmei si pot apela la Oferta infiintare firme online.

5 comentarii:

  1. Sper ca blogul tau sa ajute multe persoane care incep de abia acum sa intre in aceasta lume a afacerilor, printre care si noi , bineinteles!!!
    Sper sa ajungem amandoua sa facem ceea ce ne dorim cu adevarat!!
    :*

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos blogul.te pupa ghiocelul tau :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place blogul tau, e foarte bine structurat.
    Tine-o tot asa:>

    RăspundețiȘtergere
  4. un inceput bun, un continut util..felicitari :D

    RăspundețiȘtergere